Keuzecoach

OP ZOEK NAAR HELDERHEID?

WELEENS GEDACHT AAN EEN KEUZECOACH?

KEUZECOACHING

Wat wordt mijn volgende stap?
Ga ik door op de weg die ik ingeslagen ben?
Waar kies ik voor? Wat wil ik eigenlijk?
Waar ga ik heen met mijn leven?

Is het tijd voor een carrièreswitch of ga ik voor die promotie?
Ga ik psychologie studeren of wordt het geneeskunde?
Zet ik de volgende stap in mijn relatie of is dit niet de ware?

De antwoorden op deze vragen geven richting aan ons leven,
maar de opties laten ons soms duizelen.
Steeds vaker ben je in gedachten verzonken.
Je loopt vast in steeds dezelfde rondjes in je hoofd.
Op zoek naar het antwoord, maar dat lijkt maar niet te komen..

Sta niet langer langs de zijlijn van jouw eigen leven!

Of het nu gaat om je studiekeuze, loopbaancoaching
of je 
in een twintigers- of dertigersdilemma of midlifecrisis zit.

Samen gaan we op zoek naar wat echt belangrijk voor jou is, naar je innerlijk kompas.
Zodat je vol vertrouwen jouw volgende stap kunt zetten.

MIJN WERKWIJZE

Gaan wij samen de zoektocht aan?
SAMEN ZOEKEN

Ik sta als coach en counselor voor een frisse en jonge manier van werken. Geen enkele vraag is hetzelfde, dat maakt mijn werk zo leuk! Ik houd ervan samen op zoek te gaan naar welke aanpak het beste bij jouw uitdaging past. Ook buiten de gesprekken om doe graag iets extra’s als dat jou verder brengt. Vanuit mijn achtergrond in psychologie en coaching beheers ik verschillende technieken om jou verder te brengen. Denk aan mindfullness, IEMT, voice dialogue, RET, motiverende gespreksvoering, elementencoaching en technieken uit het lichaamswerk. Technieken moeten echter geen eigen leven gaan leiden. De kern is dat jij centraal staat en de technieken jouw doel dienen.

AANDACHT

Ik vind het belangrijk een sfeer te creëren waarin jij je prettig voelt. Bij jouw verhaal blijven en vol aandacht luisteren vind ik essentieel, maar soms is even niets zeggen en stil zijn minstens net zo belangrijk. Een juiste vraag op het juiste moment kan zaken in beweging en je helpen meer helderheid te krijgen. Maar aan jezelf werken mag ook zeker leuk zijn! Ik hoop dan ook dat we samen kunnen lachen tijdens het traject.

GEDEGEN

Ik ben een beetje een vakidioot. Naast mijn werk voor DOOR2MORE geef ik psychologieles en leid ik hulpverleners op. Ik ben steeds op zoek naar aanknopingspunten om jou verder te brengen. Mijn aanpak baseer ik graag op de laatste inzichten uit de wereld van de wetenschap. Ik hanteer een holistische aanpak. Dit betekent dat we naar verschillende aspecten van jouw situatie kunnen kijken om voor een balans te zorgen.

GRATIS INTAKEGESPREK

Onze klik is een belangrijk ingrediënt voor een succesvol traject. Ik vind het belangrijk dat jij en ik hier een goede keuze in kunt maken. Daarom is het intakegesprek altijd gratis en écht vrijblijvend. Onder contact vind je mijn gegevens, de coachpraktijk is goed bereikbaar vanuit de regio Den Haag, zowel met de auto vanuit Rijswijk of Delft als met het openbaar vervoer vanaf Den Haag centraal. Kom eens langs voor een kop koffie. Dan ontdekken we of wij samen deze zoektocht aan willen gaan!

NEEM CONTACT OP VOOR EEN
GRATIS INTAKEGESPREK