Stresscoach

STA JE ONDER SPANNING?

WELEENS GEDACHT AAN EEN STRESSCOACH?

STRESS & BURN-OUT COACHING

Je bent goed in wat je doet. Erg goed zelfs. Maar het lijkt nooit goed genoeg.
Kleine dingen kunnen je tegenwoordig uit balans brengen.
Dingen die je vroeger gemakkelijk kon hebben doen je nu ineens veel meer.
Je lichaam reageert soms op een manier die je niet gewend bent.
Je hartslag gaat omhoog en het voelt alsof de adrenaline door je lijf giert.
Je lijkt minder controle te hebben op je gedachten,
een simpele taak voor elkaar krijgen voelt soms als een enorme opgave.

Je bent niet de enige! Stress komt steeds meer voor, zelfs bij jonge mensen.
Maar toch lijkt het bijna een onmogelijke opgave om uit dit patroon te stappen.
Wist je dat langdurige stress schade kan toebrengen aan je hersenen en lichaam?
Hoe stap je uit deze achtbaan?
Anders handelen is gemakkelijker gezegd dan gedaan.

Maak je los van stress en vind jouw balansformule!

Ik help je graag te ontdekken wat voor jou werkt.
Zodat jij weer het beste uit jezelf kunt halen.
Op een ontspannen manier.

DOOR2MORE: Jouw stresscoach in Den Haag.

MIJN WERKWIJZE

Samen op zoek naar wat wel voor jou werkt
SAMEN ZOEKEN

Ik sta als coach en counselor voor een frisse en jonge manier van werken. Geen enkele vraag is hetzelfde, dat maakt mijn werk zo leuk! Ik houd ervan samen op zoek te gaan naar welke aanpak het beste bij jouw uitdaging past. Ook buiten de gesprekken om doe graag iets extra’s als dat jou verder brengt. Vanuit mijn achtergrond in psychologie en coaching beheers ik verschillende technieken om jou verder te brengen. Denk aan mindfullness, IEMT, voice dialogue, RET, motiverende gespreksvoering, elementencoaching en technieken uit het lichaamswerk. Technieken moeten echter geen eigen leven gaan leiden. De kern is dat jij centraal staat en de technieken jouw doel dienen.

AANDACHT

Ik vind het belangrijk een sfeer te creëren waarin jij je prettig voelt. Bij jouw verhaal blijven en vol aandacht luisteren vind ik essentieel, maar soms is even niets zeggen en stil zijn minstens net zo belangrijk. Een juiste vraag op het juiste moment kan zaken in beweging en je helpen meer helderheid te krijgen. Maar aan jezelf werken mag ook zeker leuk zijn! Ik hoop dan ook dat we samen kunnen lachen tijdens het traject.

GEDEGEN

Ik ben een beetje een vakidioot. Naast mijn werk voor DOOR2MORE geef ik psychologieles en leid ik hulpverleners op. Ik ben steeds op zoek naar aanknopingspunten om jou verder te brengen. Mijn aanpak baseer ik graag op de laatste inzichten uit de wereld van de wetenschap. Ik hanteer een holistische aanpak. Dit betekent dat we naar verschillende aspecten van jouw situatie kunnen kijken om voor een balans te zorgen.

GRATIS INTAKEGESPREK

Onze klik is een belangrijk ingrediënt voor een succesvol traject. Ik vind het belangrijk dat jij en ik hier een goede keuze in kunt maken. Daarom is het intakegesprek altijd gratis en écht vrijblijvend. Onder contact vind je mijn gegevens, de coachpraktijk is goed bereikbaar vanuit de regio Den Haag, zowel met de auto vanuit Rijswijk of Delft als met het openbaar vervoer vanaf Den Haag centraal. Kom eens langs voor een kop koffie. Dan ontdekken we of wij samen deze zoektocht aan willen gaan!

NEEM CONTACT OP VOOR EEN
GRATIS INTAKEGESPREK